PS201405

Ladda ner som PDF

Integration - Trender och förändringar

Integration är ett enligt Radar Group ett prioriterat område för många företag och organisationer även under 2014 och det är även ämnet som vi kommer att täcka upp under detta kostnadsfria frukostseminarium. Området är dock så som många andra områden inom IT under stark förändring.

Integration har under de sista fem åren genomgått en mognadsfas och anses nu av många som ett mer eller mindre etablerat och självklar funktion för att lyckas med IT-satsningar.

Vidare har användning av moln-tjänster och molnplattformar också påverkat hur vi tänker på och arbetar med integration. Slutligen ligger en rad trender som M2M och avancerat event hantering runt hörnet. 

Men vad innebär detta konkret och hur anpassar Microsoft sin integrationsplattform till dessa nya trender och krav?

Under detta frukostseminarium gör vi en djupare analys i några av de ovan nämna trenderna och tittar närmare på hur de kan tänkas påverka er organisation samt hur Microsofts integrationsplattform anpassas för att hantera framtida krav. 

Avslutningsvis så gör vi en kort scanning av de kurser som Informator erbjuder inom integrationsområdet, och hur de möter de krav och behov vi diskuterat. 

Agenda

07.45-08.00 - Frukostmacka och registrering

08.00-09.30 - Seminariet genomförs

Richard Hallgren, iBiz Solutions - Kursledare hos InformatorFöreläsaren Richard Hallgren arbetar som Solution Architect på Ibiz Solutions. När han inte är ute på fältet och hjälper Ibiz Solutions kunder att skapa hanterbara, effektiva och så-perfekta-som-möjligt integrationslösningar eller håller utbildningar på Informator så gillar han att tillbringa sin tid med sin familj, läsa och köra. Twitter: @riha78

Informators kursutbud inom BizTalk och integration hittar du på denna samlingssida

Kursfakta

Kurs-ID: PS201405
Längd: 1,5 Tim
Pris exkl moms: 0 kr

Lämna dina kontaktuppgifter om du önskar en företagsintern utbildning.