KF1312

Ladda ner som PDF

Visual Studio + Git == true

I samband med att Microsoft släppte sin CTP2-preview för Visual Studio 2012, så offentliggjordes även stöd för Git i Visual Studio, vilket innebär att vi numera kan sköta vår versionshantering med inbyggda verktyg.
I detta seminarie kommer du att få en överblick över dels fördelarna att arbeta med ett distribuerat versionshanteringssystem såsom Git, men även hur de nya verktygen i Visual Studio kan användas för att hantera dina repositories. Skillnaden från den traditionella vägen med ett centraliserat versionshanteringssystem respektive för- och nackdelar med att arbeta med Git direkt ifrån Visual Studio kommer att belysas.

Tid: kl 07:30 - 09:00
Var: MEC, Stora Varvsgatan 6A

Talare: Eric Lavesson

 

Eric kommer från Edument AB och är mjukvarukonsult och utbildare. Eric håller kurser på Informator i en mängd olika kurser inom bland annat C#, C++ och .NET. Han arbetar gärna mot och skriver web-services samt mobila applikationer och har implementerat tjänster i olika språk och tekniker. Eric har bland annat implementerat tjänster i PHP/MySQL i Linux, ASP.NET i Windows och mobilutveckling i Android.

EricL

 

Läs mer om Eric på Edument fooc

I samarbete med 

Kursfakta

Kurs-ID: KF1312
Längd: 90 Min
Pris exkl moms: 0 kr
Kan betalas med:
TRAINING CARD

Lämna dina kontaktuppgifter om du önskar en företagsintern utbildning.

Tipsa