PS201306

Ladda ner som PDF

Vad din app gör när du inte ser på

- eller hur din applikation beter sig i produktion.

Buggar och prestandaproblem kan vara nog så svåra att hantera i en utvecklings- eller testmiljö. Men när de uppstår i produktion så kan det verkligen bli otrevligt.

Under detta seminarium tittar vi på verktyg för bättre applikationsanalys och hur dessa kan användas för att hjälpa oss förstå produktionsbeteenden på ett bättre sätt. Vi utgår från .NET och Visual Studio 2012 och tittar på tekniker som:

  • Run-time analys Arbeta proaktivt med prestanda och felinformation så vet vi vad som funkar och inte, innan våra användare gör det.
  • IntelliTrace Om fel trots allt uppstår kan IntelliTrace hjälpa oss få detaljerad information om felsituationen.
  • Profiling Profileringsverktyg ger oss nödvändiga detaljer om minnesläckor eller prestandaproblem, så vi snabbare kan hitta källan till problemet.
  • Prestandatest De integrerade verktygen i Visual Studio låter oss enkelt simulera produktionsförutsättningarna, så vi kan säkerställa att applikationen kommer prestera som det är tänkt.

Med dessa verktyg i ditt projekt kommer nästa release bli en succé i stället för en överraskning. Välkommen på kostnadsfritt seminarium!

Om talaren:

Mathias Olausson är systemvetare med drygt 15 års erfarenhet av systemutveckling inom flertalet olika branscher. Mathias har under senare år fokuserat på förbättring av utvecklingsprocesser med stöd av verktyg som Visual Studio Team Foundation Server. Han har också lång erfarenhet som utbildare och föreläsare inom utvecklingsmetodik och verktygsstöd. Mathias är Microsoft Visual Studio ALM MVP och har sedan många år ett nära samarbete med produktgrupper inom Microsoft.

Agenda
08.00 - 08.30 Frukost & registrering
08.30 - 10.00 Seminarium

Plats
Informator, Drakegatan 7, Göteborg

Ladda ner presentationen från seminariet

Kursfakta

Kurs-ID: PS201306
Längd: 2 Tim
Pris exkl moms: 0 kr
Kan betalas med:
TRAINING CARD

Lämna dina kontaktuppgifter om du önskar en företagsintern utbildning.