Kurser inom HTML5, JavaScript & CSS3

HTML5, JavaScript & CSS3 kurser

Här finner du kurser inom HTML5, JavaScript och CSS3 på grund och avancerad nivå. Våra lärare är erfarna ämnesspecialister med fast förankring i respektive ämne.

Samtliga kurser kan erbjudas företagsinternt.

Kurser inom HTML5, JavaScript & CSS3

Läs mer och boka >
28 maj
28 maj

JavaScript används av tusentals utvecklare och dess popularitet växer för varje dag. Språket är enkelt och dynamiskt. Många moderna ramverk och bibliotek är byggda på JavaScript, en bra grund inom JavaScript hjälper därför utvecklare att enklare felsöka och lösa problem. Den här kursen lägger fokus på grunderna i JavaScript och de nya funktionerna som introducerades med ES6. Vi tittar även på hur man testar JavaScript kod. Kursen är praktiskt orienterad och vi kodar tillsammans från dag ett.

Läs mer
Läs mer och boka >
24 mars
24 mars

Målgruppen är utvecklare med några års erfarenhet i t.ex. Java eller .NET som vill förstärka sin kunskap om frontend-utveckling.

Läs mer
Läs mer och boka >
10 februari GO!, 12 maj GO!
10 februari GO!, 12 maj GO!

This course is an entry point into both the Web application and Windows Store apps training paths.

This optimized three day course focus on the introduction in using HTML5/CSS3/JavaScript to implement programming logic, define and use variables, perform looping and branching, develop user interfaces, capture and validate user input, store data, and create well-structured applications.

Läs mer

React - Getting Started


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1904 Datum: 26 mar, 2 jun
Läs mer och boka >

Detta är kursen för utvecklare som vill börja arbeta med React för att bygga dynamiska gränssnitt i JavaScript. Kursen varvar teori med praktik och syftar till att ge deltagarna en solid grund att stå på för att kunna börja bygga Reactbaserade applikationer samt känna sig bekväma i de praktiska stegen som krävs för att skapa ett nytt projekt.

Läs mer
Läs mer och boka >
Läs mer och boka >
9 mars
9 mars

Detta är kursen för utvecklare som vill fördjupa sig hur man utvecklar React applikationer på ett testdrivet sätt. Under kursen går vi även igenom hantering av state, användarautentisering samt hämtar och skriver data till externa API’er.

Läs mer
Läs mer och boka >

I den här kursen så går vi igenom de rena grunderna upp till och med mönster och strategier för verkliga applikationer.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se