Utbildning

Har du funderingar kring distansutbildning?

Många av oss är vana att arbeta och hålla möten på distans. De flesta av oss är också av den åsikten att distansmöten i princip fungerar lika bra som traditionella möten. När anslutningarna fungerar och alla kan använda de utvalda verktygen kan man samarbeta smärtfritt på distans.

För många känns distansutbildningar fortfarande avlägsna. Frågorna är många. Baserad på våra erfarenheter och den feedback vi fått av våra kursdeltagare är utbildning på distans ett mycket bra alternativ till klassrumutbildningar.

Lång erfarenhet av distansutbildningar

Vi på Informator har anordnat distansutbildningar sen 2010 och är vana vid det. Vi strävar efter att de som deltar i en distansutbildning för första gången ska känna sig trygga. Vi hjälper och guidar våra deltagare från första kontakten till slutet av kursdagen.

Våra säljare hjälper dig att hitta rätt utbildning som passar just dina behov. Efter att du anmält dig får du en bekräftelse och information om hur du deltar i utbildningen samt kontaktuppgifter för eventuella ytterligare frågor.

Att delta på distans

Vi anordnar distansutbildningar på Teams, Zoom och Cisco. Som kursdeltagare behöver du bara en dator med internet. I vissa utbildningar kan det vara lättare att göra uppgifterna och samtidigt följa med undervisningen om du har möjlighet att använda två datorskärmar.

I alla våra distansutbildningar finns en utbildare och en facilitator som hjälper dig att ansluta dig till utbildningen innan den börjar. Du kan nå facilitatorn per telefon under hela kursdagen, ifall du behöver hjälp. Du får telefonnumret senast på morgonen den dag då utbildningen ska hållas.

Inlärningsupplevelsen i distansutbildningar liknar den traditionella klassrumsutbildningen. Med hjälp av distansförbindelsen hör och ser du utbildaren, utbildningsmaterialet och de andra deltagarna i realtid och deltar i gruppen och i grupparbeten på samma villkor.

Erfarenheter

Gårdagens distansutbildning var toppen. Anslutningen fungerade utmärkt och utbildaren var strålande.”, konstaterade en person som deltog i en utbildning och anmälde sig genast till följande distansutbildning.

Deltagarna vars klassrumsutbildning bytts ut till distansutbildning är i huvudsak nöjda med att kunna delta på distans. En stor del av dem som anmält sig till distansutbildning har konstaterat att inlärningsupplevelsen varit mycket positiv.

Just nu är det ett bra tillfälle att pröva på ett nytt sätt att delta i utbildningar. Vi hjälper dig gärna med alla frågor, kontakta oss per e-post info@informator.se eller i vår chatt.

Våra distansutbildningar är markerade med Remote.

Våra Remote-utbildningar.

Läs mer om Remote training.

information om författaren:
Nyckelord: utveckling