Tule töihin Tieturille

Join the team

Lediga tjänster

Vi söker fler instruktörer

Är du en glad inspiratör som gillar att dela med dig av dina kunskaper till andra? Området kan i stort sett vara vad som helst inom IT, Projekt/metod mm-så skicka in en presentation av dig och vilka kursområden du skulle vilja bidra med din kompetens inom-så kontaktar vi dig.

Instruktörstjänsten baseras på frilansuppdrag.

Välkommen med din ansökan här!

Praktikant till vårt marknadsteam

Till hösten 2022 söker vi en praktikant.

Informator Utbildning är ett av Sveriges ledande utbildningsbolag inom exempelvis systemutveckling, agila metoder och användarutbildningar. Vi har varit verksamma på marknaden över 30 år och har tilldelats en ISO certifiering ifrån Kiwa Inspecta, vilket innebär att vi arbetar kundorienterat och systematiskt för att förbättra kvaliteten.

Vi söker en praktikant som är trygg med frihet under ansvar och som vill få möjlighet att testa sina kunskaper i praktiken. Här är ett antal exempel på områden där vi tänker att du ska vara verksam, däremot kommer tjänsten kunna anpassas utefter vad du vill fokusera mer på:

Arbetsuppgifter:
– Webbredaktör
– SEM/SEO
– Webbinarier
– löpande kundvård

Det är en fördel om du behärskar engelska i både tal och skrift.

I dagsläget har vi vår marknadsavdelning externt samt stöttning ifrån vår VD, Pauliina Lautanen-Nissi som även är engagerad i vår marknadsföring. I dagsläget finns vi på Facebook samt LinkedIN. Praktiken är på minst två månader och oavlönad, vi förutsätter att detta är en del av din utbildning. Praktiken utgår från vårt kontor på Södermalm, Stockholm. 

Välkommen med din ansökan här!