HemSök efter kurserCyberawareness för användare

Cyberawareness för användare

Vill du vara en del av en säkerhetskultur och skydda både dig själv och din arbetsplats från cyberhot? Lär dig de viktigaste kunskaperna och färdigheterna för att bli cyberawareness- medveten genom vår specialanpassade utbildning för användare!

I dagens digitala värld är det avgörande att alla medarbetare, oavsett teknisk bakgrund, har en grundläggande förståelse för cyberhot och vet hur man agerar säkert online. Vår utbildning i Cyberawareness är utformad speciellt för icke-teknisk personal och syftar till att stärka deras förmåga att hantera cyberhot i sin dagliga arbetsmiljö.

Utbildningen fokuserar på praktiska scenarier och ger dig verktygen för att omedelbart tillämpa dina kunskaper i arbetslivet.


Utbildningsformer
Remote

Längd
1 dag

Pris
8950 kr

Vad du kommer att lära dig i Cyberawareness för användare

 • Identifiera och förstå cyberhot:
  Du kommer att lära dig att känna igen olika typer av cyberhot, inklusive phishing, skadlig programvara och social manipulationstekniker. Vi kommer att ge dig verktygen för att skilja på äkta och skadliga e-postmeddelanden, webbplatser och filer.

 • Säkerhet i dina digitala enheter:
  Vi kommer att ge dig praktiska tips och tekniker för att säkra dina datorer, smartphones och andra digitala enheter. Du kommer att lära dig om starka lösenord, tvåfaktorsautentisering och säker användning av molntjänster.

 • Säkerhetsmedvetenhet på arbetsplatsen:
  Du kommer att förstå vikten av säkerhetsmedvetenhet på arbetsplatsen och hur du kan bidra till en säkerhetskultur. Vi kommer att täcka ämnen som datahantering, skydd av konfidentiell information och säker användning av företagets nätverk.

 • Förhindra och hantera incidenter:
  Du kommer att få insikt i hur du agerar vid misstänkta incidenter och vad du bör göra om du upptäcker att du eller ditt företag har blivit utsatt för en cyberattack. Vi kommer att ge dig en översikt över rätt rapporteringsprocedurer och vilka resurser som finns tillgängliga för att hantera incidenter.

Förkunskaper

Kursen är skräddakrsydd för icke-teknisk personal: Du behöver ingen teknisk bakgrund för att dra nytta av denna utbildning. Vi använder ett tillgängligt och lättförståeligt språk för att göra ämnet tillgängligt för alla.

Andra har även varit intresserade av dessa kurser:

Artiklar relaterade till ämnet: