HemSök efter kurserProfessional Scrum Product Owner

Professional Scrum Product Owner

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_half

Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig att leda produktutveckling i en modern och agil kontext. I dagens snabba och föränderliga samhälle krävs ett nytt sätt att arbeta med produktledning och produktägarskap. Att snabbt känna in och agera på marknadens behov, kan vara den avgörande faktorn för framgång.

Du kommer under den här kursen få se hur du kan gå tillväga för att maximera värdet av din organisations utvecklingsinitiativ.


Plats
Göteborg
Stockholm

Utbildningsformer
Classroom

Längd
2 dagar

Pris
17900 kr

Lärandemål

  • Förstå rollen som produktägare (Product Owner)
  • Kunna använda konkreta verktyg för att förstå och möta användares/kunders behov
  • Anpassa ditt sätt att agera som produktägare, för att maximera värdet från ett team
  • Mäta värde
  • Använda konkreta verktyg för att arbeta värdedrivet med produkter
  • Verktyg för att leverera i tid

 

Förkunskaper:

Inga. Dock så kommer din upplevelse att bli bättre om du har tidigare erfarenheter av produktutveckling i ett Scrumteam och produktledning.

Förberedelser

För att förbereda dig inför kursen så rekommenderar vi att du gör följande:

Certifiering

Efter kursen får du ett lösenord via mail. Testet består av 45 frågor som du besvarar online under max 60 minuter. 85 % rätt krävs för att bli certifierad som PSPO I. Om du gör provet inom 14 dagar, och inte når 85 %-gränsen får du automatiskt ytterligare ett försök.

Certifieringar tagna hos Scrum.org varar livet ut och är de enda på marknaden som utfärdas av Scrums skapare, Ken Schwaber.

Den som vill utmana sig själv ytterligare får även efter kursen en rabattkod som ger 40 % rabatt på det svårare certifieringstestet för PSPO II.