HemSök efter kurserProgrammering för rekryterare

Programmering för rekryterare

Programmering för Rekryterare är en skräddarsydd kurs designad för att ge dig som rekryterare en värdefull inblick i programmeringens värld.

Denna kurs är utformad för att ge dig de grundläggande verktygen och kunskaperna du behöver för att effektivt navigera i programmeringsbranschen, förbättra din kommunikationsförmåga med kandidater och arbetsgivare, samt förstärka din förmåga att bedöma teknisk kompetens.


Utbildningsformer
Remote

Längd
1 dag

Pris

Målgrupp

Rekryterare och HR-specialister: Personer som regelbundet arbetar med att rekrytera och intervjuar programmerare, systemutvecklare, och andra tekniska roller.

Karriärrådgivare och bemanningskonsulter: De som ger karriärråd inom tekniksektorn och behöver förstå de tekniska aspekterna för att bättre kunna vägleda sina kunder.

Mål

Efter att du genomfört kursen kommer du...

  • Ha en bättre förståelse för programmeringsbranschen: Du kommer att ha en grundläggande förståelse för de tekniska aspekterna och utmaningarna som programmerare står inför, vilket förbättrar din förmåga att identifiera lämpliga kandidater och förstå deras arbetsmiljö.
  • Kunna kommunicera mer effektivt med kandidater och arbetsgivare: Med grundläggande kunskaper i programmering kommer du att kunna ställa mer insiktsfulla frågor och förstå svaren bättre, vilket leder till en mer framgångsrik matchning mellan arbetsgivare och kandidater.
  • Förbättra din förmåga att bedöma kandidaters tekniska kompetens: Du kommer att ha en bättre förståelse för vilka tekniska färdigheter som är viktiga för olika roller, vilket gör att du kan göra mer noggranna och informerade bedömningar av kandidaters lämplighet.
  • Bygga större trovärdighet inom din profession: Ditt intresse och din kunskap om programmering kommer att uppskattas av både kandidater och arbetsgivare, vilket stärker ditt professionella rykte och bygger förtroende.
  • Förbli uppdaterad med de senaste trenderna inom teknik och programmering: Kursen kommer att ge dig insikter i de aktuella trenderna och utvecklingen inom programmering, vilket gör att du kan hålla dig relevant och informerad i en snabbt föränderlig bransch.

Förkunskaper

Inga förkunskapskrav inom programmering krävs. Kursen är utformad för att vara tillgänglig och förståelig för de som är helt nya inom programmeringsområdet.

Kursinnehåll

Under kursen kommer du få en praktisk upplevelse genom att skapa en egen applikation, där du använder dig av både frontend-tekniker (HTML, CSS, JavaScript) och backend-teknologier (C#, .NET, Databaser). Du kommer att arbeta med de verktyg som är standard i professionella programmerares verktygslåda, inklusive Visual Studio Code, och fördjupa dig i kritiska områden inom programutveckling, såsom versionshantering med GIT.

Detta är mer än bara en kurs; det är en investering i din professionella utveckling och en möjlighet att fördjupa dina kunskaper i en ständigt föränderlig och spännande bransch. Vi ser fram emot att hjälpa dig att växa i din roll som rekryterare och att utrusta dig med de verktyg du behöver för att lyckas i din karriär.

Utbildare

Oscar Olsson

Oscar är en uppskattad kursledare med 25 års erfarenhet i IT-branschen och en passion för learning by doing, som integrerar praktiska uppgifter och verkliga scenarier i sin undervisning inom programmering och AI.

Oscars kurser är dynamiska, anpassade efter de senaste trenderna och uppdateras kontinuerligt baserat på de senaste rönen och deltagarnas feedback. Med en förståelse för IT-branschens tidsbegränsningar, erbjuder Oscar korta och intensiva kurser, designade för att passa deltagarnas hektiska scheman.

Andra har även varit intresserade av dessa kurser: