HemSök efter kurserUx hjärta AI

Ux hjärta AI

Vilka positiva möjligheter & vilka utmaningar kommer AI att medföra?  Hur ser UX-områdets framtid ut?Är du intresserad av att navigera i AI:s framtid inom UX med ett ansvarsfullt och människofokuserat tillvägagångssätt? Då är det här webinaret för dig!Titel: UX  AI?När: Onsdag 14 februari kl.10.00 - 10.30Pris: KostnadsfrittSå har vi en dejt på Alla hjärtans dag? 


Utbildningsformer
Remote

Längd
45 min

Pris

UX hjärta AI

Detta webbinar syftar till att kritiskt utforska effekterna av AI på användarupplevelsen (UX), med fokus på både de positiva möjligheterna och de utmaningar som AI-kommer att medföra.

Det belyser specifikt frågor kring UX områdets framtid och hur AI-driven design kan leda till standardiserade användarupplevelser som undergräver individens unika behov och preferenser. Dessutom kommer vi att diskutera de etiska övervägandena kring användardatainsamling, transparens och användarnas autonomi i en alltmer AI-dominerad värld.

Webbinaret syftar till att erbjuda insikter om hur man kan balansera innovation med användarcentrerad design och etisk ansvarighet. Det är avsett för de som är intresserade av att navigera i AI:s framtid inom UX med ett ansvarsfullt och människofokuserat tillvägagångssätt.