Affärsmannaskap

Affärsmannaskap utbildningVåra utbildningar i affärsmannaskap riktar sig inte enbart till chefen/ledaren utan till alla medarbetare som möter kunder och har till syfte att bli mer framgångsrik i sin egen framgång i det dagliga affärsarbetet.

Här erbjuder vi utbildningar som utvecklar ditt affärsmannaskap, din effektivitet, presentationsteknik, konflikthantering, förhandlingsteknik med flera delar som hjälper dig i din roll. Dessa kurser passar dig som vill ta dig vidare från ”att tänka och förstå” till ”att göra”.

Kurser inom Affärsmannaskap

Organisationsutveckling - kultur som framgångsfaktor

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1717 Datum: 19 jun, 18 sep, 23 okt, 20 nov
Läs mer och boka >

Denna 2-dagarsutbildning i organisationsutveckling ger dig ett pedagogiskt ramverk för att du som ledare ska kunna kartlägga och påverka er kultur. Den hjälper dig att med nya verktyg och insikter kunna integrera kulturledning i ert dagliga arbete. Kulturen sitter inte i väggarna utan i oss människor och därför kan du inte styra en kultur, men du kan påverka den genom att arbeta med ert ledarskap och er kommunikation så kulturen följer er strategiska riktning.

Läs mer

Processledning - effektiv resultatdriven facilitering

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1716 Datum: 12 jun, 11 sep, 12 okt, 13 nov
Läs mer och boka >

Denna tvådagarsutbildning i processledning ger dig ett pedagogiskt ramverk för att du ska kunna planera, facilitera och dokumentera olika processer i mötesform. Du får även öva på hela processen för att kunna ha både teori och övning för att integrera i ert dagliga arbete.

Läs mer

Grafisk facilitering och bildspråk


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1626 Datum: 2 jun, 4 sep, 16 okt, 20 nov
Läs mer och boka >

Den här kursen ger dig kompetens inom visuell kommunikation. Du lär dig att rita snabbt och enkelt, ta fram bildspråk och digitalisera det du ritat. Du får möjlighet att tillämpa delar som passar dig och din organisation allra bäst.

 

Läs mer

Effektiva möten


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M306 Datum: 28 jun, 23 aug, 18 sep, 23 okt - Fler...
Läs mer och boka >

Det här är en utbildning som står på två ben. Effektiv kommunikation och kreativitet - nödvändiga ingredienser för att nå framgång med ett möteskoncept.

Läs mer

Personlig effektivitet


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M302 Datum: 29 jun, 24 aug, 9 okt, 23 nov
Läs mer och boka >

Redan under utbildningen påbörjar du ett förändringsarbete mot en effektivare vardag. Första steget är att kartlägga och beskriva den arbetssituation du befinner dig i. Du får på det sättet en bild av vad du kan och bör förändra. Du motiverar dig själv genom att hitta fördelar med ett nytt arbetssätt t ex; slippa övertidsarbete, tid för fördjupning, kvalitetshöjning, må bättre etc. Den metod vi tillämpar kopplas till dina faktiska arbetsuppgifter och ev. problem.

Läs mer

Presentationsteknik


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M303 Datum: 21 sep, 26 okt
Läs mer och boka >

Konflikthantering och feedback


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M222 Datum: 14 sep, 16 nov, 14 dec
Läs mer och boka >

Att arbeta tillsammans, i projekt eller team, ställer stora krav på allas förmåga att kommunicera, ge och ta återkoppling och kunna hantera konflikter.

Under utbildningen arbetar vi med en processmodell som du direkt kan tillämpa på egna kommunikationer och begynnande konflikter. Till varje steg i processen får du konkreta arbetsverktyg som vi under kursen praktiserar och diskuterar.

Läs mer

Framgångsrik förhandling


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M304 Datum: 8 jun, 13 jun, 21 aug, 2 okt - Fler...
Läs mer och boka >

I kursen Förhandlingsteknik får du verktygen för en lyckad förhandling och kunskaper om förhandlingens psykologi. Du lär dig analysera, känna igen och hantera olika förhandlingstekniker och du får även flera chanser att under kursens gång praktiskt utveckla och tillämpa din egna förhandlingskompetens.

Läs mer

Att lyckas som konsult


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M205 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Utveckla affären och bygg kundvärden


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1503 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

-ett Affärsmässigt förhållningssätt

Din affärsmässighet och professionalism är avgörande för din och ditt företags framgång. Ditt fokus att leverera det kunden beställt eller att leverera det bästa tänkbara för kunden?  Mervärde för kunden – mer arbete för dig! -Vem tar diskussionen med kunden - du eller säljare/kundansvarig på ditt företag?

Du kommer att öka din förmåga att kommunicera, bygga förtroendefulla kundrelationer och se affärsmöjligheter som bygger kundvärden. Du kommer att stärka din förmåga att bygga, skapa mer affärer med hjälp av din expertkunskap och stärker ditt affärsmannaskap.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se