Med vår portal får du tillgång till webbaserade lektioner i Office (2007, 2010, 2013, 2016 och 365), Windows 7, 8 och 10, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Lync, SharePoint, Project och Access, med olika nivåer för olika förkunskaper.

Vi ger dig ett enkelt och effektivt verktyg för att lära sig och vässa dina kunskaper i Windows och Office-programmen.

Som komplement till Informators klassrumskurser erbjuder vi e-learning på hela Officeområdet. Du kan antingen köpa licens för dig som enskild deltagare, för flera eller som en del i Informators Training as a Service-erbjudande! Kontakta oss via formuläret nedan för mer information och beställning!

I samarbete med Bonnier Academy har Informator satt upp en e-learningportal som du som Informatorkund till ett förmånligt pris har tillgång till. Har du redan ett konto så loggar du in med dina uppgifter på länken nedan: 
informator.bonnieracademy.com


All undervisning sker i form av filmer med steg-för-steg-övningar. På så sätt kan användaren se hur konkreta uppgifter utförs i bild, samtidigt som en berättarröst säger hur det går till.

Lektionerna är sökbara vilket gör det lätt för användaren att hitta lösningar på utmaningar den stöter på i sitt dagliga arbete.

En användare kan när som helst testa sina kunskaper genom att göra ett examensprov. När användaren klarar provet får den ett personligt kursdiplom som bevis på sina kunskaper. 


Då e-learning har flera olika alternativ som passar både den individuella deltagaren såväl som större behov hos organisationer så säkerställer Informator kvalitet i varje förfrågan genom att du får direktkontakt med någon av våra kundansvariga.

Fyll i dina uppgifter i formuläret till höger och ange att du vill bli kontaktad kring Office e-learning så återkommer vi omgående till dig!