securecoding

Secure coding

For your safety

Secure Coding

Dagens organisationer lider brist på säkerhetstänk. Vi hör allt oftare om hacking-attacker som gör stor skada på företag samt deras kunder och intressenter. Säkerhet är inte något som kan läggas till i en mjukvara i efterhand.

Du måste identifiera vilket typ av hot din programvara är utsatt för och införa en praxis av säker kodning i hela planeringen och utvecklingen av din produkt. Informator har utbildningarna i secure coding.

Vi har lång erfarenhet av utbildning inom olika inriktningar och systemutvecklingsspråk. Tillsammans med vår internationella partner Cydrill presenterar vi det antagligen mest heltäckande kursutbudet när det kommer till att skriva säker kod. Våra utbildningar sträcker sig från det generella för t.ex. webbutveckling och till djuplodande kurser för dig som framförallt jobbar i C, C++, Python, .NET och Java.

Våra secure-coding kurser hålls som öppna, schemalagda kurser i Informators lokaler i Stockholm samt Göteborg. De kan också levereras i hela landet som företagsanpassade utbildningar. Utöver detta finns flera av våra populära kurser som e-learning.

Hitta din kurs