HemSök efter kurserChatGPT för rekryterare

ChatGPT för rekryterare

ChatGPT för Rekryterare är utformad för att ge dig som rekryterare de färdigheter som behövs för att effektivt använda ChatGPT i rekryteringsprocessen.

Genom en blandning av teoretiska kunskaper och praktiska övningar, kommer du att lära sig att använda ChatGPT för att skapa innovativa och effektiva jobbannonser, formulera intervjufrågor, analysera kandidatprofiler och främja diversitet i rekryteringsprocessen.


Utbildningsformer
Remote

Längd
1 dag

Pris

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är rekryterare, HR-specialist eller personalansvarig och önskar integrera AI i dina rekryteringsprocesser för att förbättra effektivitet i arbetet.

Mål

Efter att du genomfört kursen kommer du...

  • Effektivisera rekryteringsmetoder: Behärska användningen av ChatGPT för att snabba upp och förbättra sökandet efter och kommunikationen med kandidater, vilket sparar tid och resurser.
  • Skapa överlägsna rekryteringsmaterial: Använd ChatGPT för att enkelt utforma jobbannonser och intervjufrågor, vilket förbättrar kvaliteten och relevansen i din rekryteringsprocess.
  • Optimera dina arbetsprocesser: Få praktisk erfarenhet och färdigheter i att integrera ChatGPT i dina arbetsflöden, vilket ökar din effektivitet och produktivitet.
  • Utöka din tekniska kompetens: Få en djupare förståelse för AI och ChatGPT, vilket gör dig mer kompetent och självsäker i den teknikdrivna rekryteringsvärlden.
  • Hantera etik och juridik i AI-rekrytering: Bli medveten om etiska och rättsliga aspekter vid användning av AI i rekrytering, vilket är avgörande för ansvarsfull och laglig användning av dessa verktyg.

Förkunskaper

Kursen är lämplig för alla rekryteringsnivåer och kräver inga förkunskaper om AI eller programmering.

Kursinnehåll

Kursens innehåll är interaktivt, med fokus på att utveckla färdigheter genom övningar och realisitiska scenarier. Du kommer att få chansen att direkt använda ChatGPT för att:

  • Utforma och skräddarsy jobbannonser som lockar rätt kandidater.
  • Skapa riktade intervjufrågor som avslöjar kandidaters kompetenser och passform.
  • Använda AI för att analysera och jämföra kandidatprofiler effektivt.
  • Integrera diversitetsaspekter i rekryteringsstrategier med hjälp av AI.

Utbildare

Oscar Olsson

Oscar är en uppskattad kursledare med 25 års erfarenhet i IT-branschen och en passion för learning by doing, som integrerar praktiska uppgifter och verkliga scenarier i sin undervisning inom programmering och AI.

Oscars kurser är dynamiska, anpassade efter de senaste trenderna och uppdateras kontinuerligt baserat på de senaste rönen och deltagarnas feedback. Med en förståelse för IT-branschens tidsbegränsningar, erbjuder Oscar korta och intensiva kurser, designade för att passa deltagarnas hektiska scheman.

Andra har även varit intresserade av dessa kurser: