Utbildning

Information med anledning av COVID-19

Vi tar ansvar för våra deltagares och personals hälsa och följer Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer.

Vår kurslokal

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer för en fortsatt hygienisk och hälsosam arbetsmiljö.  

Vi desinficerar dagligen varje tangentbord, datormus och skrivbord. Handsprit finns i alla gemensamma utrymmen och i klasserna. Vi ser till att mängden personer inte överstiger den tillåtna mängden och att distansen mellan alla deltagare är tillräckligt stor.

Remote-training

Vill du inte delta i en klassrumsutbildning? Alla våra schemalagda utbildningar ordnas nu också på distans. Du behöver bara en dator med internetuppkoppling för att kunna delta.

Inlärningsupplevelsen i distansutbildningar liknar den traditionella klassrumsutbildningen. Med hjälp av distansförbindelsen hör och ser du utbildaren och de andra deltagarna i realtid, du kommer åt kursmaterialet och du kan delta i grupparbeten på samma villkor. Läs mer.

Instruktörer

Alla instruktörer som håller kurs hos oss måste nu först bekräfta att de inte har varit i något riskområde, de inte har några symptom överhuvudtaget och att de inte bor ihop med någon som har varit i ett riskområde eller har symptom. Kan de inte bekräfta ovan skriftligt per mail kommer vi att avboka den instruktören.

Vår personal

Jobbar mest hemifrån. De stannar hemma om de känner sig det minsta dåliga och följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer om de har symptom. De som har varit utomlands eller har har en familjemedlem som varit utomlands stannar hemma två veckor i karantän.

Vi är tacksamma för din förståelse i denna angelägna situation. Vi uppskattar ditt stöd för att skydda den allmänna hälsan och dina bidrag till den världsomfattande kampen för att begränsa epidemin. Har du frågor, vänligen kontakta oss på info@informator.se.

information om författaren: