Utbildning

Information om hur coronaviruset påverkar våra utbildningar

Bästa vän, 

med hänvisning till nyheterna om coronavirusets spridning i Asien, Europa och på andra håll i världen tar Soprano Group i bruk förebyggande åtgärder för att skydda våra anställda, klienter, studerande och utbildare och Soprano Groups businesskolor som helhet.  Våra åtgärder kan verka stränga, men är dessvärre nödvändiga och i linje med motsvarande åtgärder i andra organisationer som har att göra med internationella resenärer. 

Dessa åtgärder kan låta hårda, men de är nödvändiga och överensstämmer med åtgärder som vidtas av många andra organisationer över hela världen.

Med den enorma ökningen av smittade över hela världen och ökade resebegränsningar som företag och länder har infört kräver situationen nu en mer proaktiv och beslutsam metod. Som ett resultat beslutade Soprano Management Team idag att rekommendera att hålla alla utbildningarna på distans (Remote).

I vilket fall som helst kommer vi att vi behov kontakta alla deltagare i god tid på förhand. Vänligen tveka inte att kontakta oss på info@informator.se för att kontrollera din situation.

Soprano Group och dess businesskolor kommer att följa upp situationen enligt myndigheternas officiella anvisningar och vi kommer att hålla er uppdaterade ifall deras riktlinjer ändras. Om du behöver mera information om epidemin råder vi dig att följa de nationella och de lokala myndigheterna i ditt hemland istället för att förlita dig på information på sociala medier. Myndigheternas uppgifter är pålitliga och baserar sig på den färskaste informationen.  

Vi är tacksamma för din förståelse i denna angelägna situation. Vi uppskattar ditt stöd för att skydda den allmänna hälsan och dina bidrag till den världsomfattande kampen för att begränsa epidemin.

Med vänlig hälsning, 

Arto Tenhunen, VD 
Soprano Group  

information om författaren:
Nyckelord: utveckling