cloud computing

Informator har blivit AWS-partner!

 
 

Ibland tar det lite längre tid än man tänkt, men det gör det också så himla skönt när man väl går i mål!! Våren 2016 upptäckte jag att en gammal god kontakt från Microsoft hade lämnat den skutan för att jobba med Amazon här i Sverige och ungefär samtidigt att ytterligare en kontakt från MS-learning gått åt samma håll fast i USA. Efter lite bollande fram och tillbaka internt så tog jag upp de kontakterna mer fokuserat igen för att se om det skulle gå att få med Informator & Tieturi som utbildningspartners här i Norden. Att Amazon fullkomligt krossar sina konkurrenter går väl ingen förbi och att utbildningsbehovet därmed växer rejält är såklart oundvikligt och väldigt intressant.

Amazon är verkligen extremt noggranna kring hur de jobbar med partners och även om vi verkligen har gott rykte kring utbildningsleveranser på andra områden så vill de vara riktigt noga med att ge chansen till äldre partners att visa att de kan leverera och under tiden har vi haft löpande kontakter både här i Sverige, i England och USA. Våren 2018 då, sådär 2 år efter första påstötningen så får jag go-ahead att gå vidare i planeringen. Att kraven på lärare är rejält höga är tydligt och själv väljer jag några av de lärare jag arbetat allra bäst ihop med för att ta nästa steg med certifieringar, train-the-trainer-workshops i London med mera innan vi får ok (igår) att Informator tagit steget från ”vanlig” Amazon-partner till officiell AWS Training Partner!

Så nu har vi uppdaterat allting om Amazon på Informators hemsida och nu skall vi prata lite mer med alla kunder som kommit och frågat när det väl är dags att komma vidare med AWS-utbildningarna!

information om författaren:
Nyckelord: AWS, utveckling