Utbildning

Utbildningseffekt på riktigt!

För att utbildning skall ge full effekt behövs repetition, allra helst i kursdeltagarens egen miljö och i skarpa projekt så det nya kunskaperna från utbildningen omgående kan appliceras! Detta är inga nyheter för någon och Informator har arbetat hårt de senaste åren för att verkligen kunna nå ut med de olika lösningar som vi tagit in som stöd och med de senaste konferenserna med EdTechX i London och Promote Network Summit i Stockholm som vi precis deltagit på så är vi än mer övertygade att detta är något som behövs för att verkligen få utbildningseffekt på riktigt!

När det gäller förändring (disruption) i vilken bransch som helst så spelar det ofta mindre roll hur bra en ny lösning är om det fortfarande är så mycket enklare att diskutera och sälja in det som man gjort i många, många år… Om det inte finns speciella nyckeltal som konkret ger mer för säljaren om denne får till en bättre lösning, ja då är det mänsklighetens natur att återgå till det enkla… Om dessutom kunden sedan länge är van att beställa ”det vanliga” och kanske inte ens har intresse i själva effekten mer än att pricka av en punkt på HR-tavlan, ja då blir produktutvecklaren den som slåss mot väderkvarnar.

Nu tar vi det en vända till och jobbar tillsammans med ännu en plattformsleverantör, denna gång ett Finskt EdTech-bolag vid namn Claned, som vunnit priser över hela världen för sin utbildningsdesign, AI som kompletterar läraren och stöttar i hela lärprocessen som självklart genomförs över tid med mycket utrymme för övningar och repetition! Vi har redan levererat några pilotkurser med utvalda kunder och den feedback vi får är mer än övertygande, detta har våra kunder väntat på!

Informator vinner för tredje året på raken pris för ett världsledande program med riktig utbildningseffekt! Från vänster Professor Robert Brinkerhoff (Promote), Pelle Börjesson (Sales Director Informator), Tobias Strandh (Nordic Head of Learning Informator Tieturi) och Jon Serrander (CEO – Promote International)

Är ni inne i en fas där flera hos er behöver lära er om Agila metoder, ramverket ITIL, att coacha team eller arbeta med social media som marknadsföring? Ja då har vi programstrukturen klar att köra igång omgående med! Har ni andra önskemål om ämnen som ligger närmre er planering just nu? Kontakta oss på Informator så ser vi till att vi lägger det som prioriterat inför höstens härliga utmaningar!

information om författaren:
Nyckelord: utveckling