Utbildning

Uppdaterad information med anledning av Covid-19

Pauliina Lautanen-Nissi

Vi vill säkerställa att du kan utbilda dig även i dessa speciella tider med Covid-19, därför finns vårt breda utbud av kurser tillgängliga för både distans och klassrumsundervisning.

Vi har lång erfarenhet av att leverera våra utbildningar hybrid med vissa deltagare i klassrummet och andra som deltar på distans, så du kan välja det som passar dig bäst och känner dig bekväm med.

Våra deltagares och personals hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet. Därför följer vi Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer.

  • Vi rekommenderar att delta i utbildning på distans/Remote.
  • Om du önskar så kan du delta på plats i våra utbildningssalar.
    • Delta bara i klassrumsundervisning om du är frisk/symptomfri.
    • Om du har varit utomlands, vänta två veckor innan du deltar i klassrumsundervisning.
  • I våra utbildningssalar finns handdesinfektion. Vi ber alla deltagare vara noga med att tvätta händerna och använda handdesinfektion.
  • Vi är noga med renhållningen av våra lokaler. Vi desinficerar dagligen varje tangentbord, datormus och skrivbord. Handsprit finns i alla gemensamma utrymmen och i klassrummen.
  • Vi ser till att rekommenderade säkerhetsavstånd kan hållas i våra lokaler.
  • Vår personal arbetar till största del hemma och undviker onödigt resande.

Våra Remote-utbildningar har fått mycket positiv feedback och effektiviteten motsvarar utbildning i klassrum. Informator har lång erfarenhet av att organisera distansutbildningar, så våra utbildare vet hur de ska genomföra utbildningen för att varje deltagare ska få ut maximalt av den och är aktiv i utbildningen. För deltagaren kräver distansutbildning endast en dator, internetanslutning och en lugn plats. Vi hjälper dig om du stöter på tekniska utmaningar.

Du kan läsa om våra Remote utbildningar på vår blogg:

Vi följer corona-situationen noga och anpassar vår verksamhet efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Om du har frågor om våra utbildningar eller våra utbildningsupplägg, kontakta oss via e-post info@informator.se, telefon 08 587 11610 eller via chatten på vår hemsida. Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor.

Ta hand om dig och varandra!

Pauliina Lautanen-Nissi

VD, Soprano Group

information om författaren:
Pauliina Lautanen-Nissi
Nyckelord: utveckling