Okategoriserad

Våra 5 populäraste kurser i oktober

Dags att presentera våra populäraste kurser i april! Vi har ett par nykomlingar på nr 1 och nr 5!

1. Cyber Security Expert 3 dagar

Vår utbildning i cybersecurity för IT-tekniker och Supporttekniker är utformad för att ge dig de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att hantera och motverka cyberhot i dagens teknikintensiva arbetsmiljöer. Vi kommer att fokusera på specifika utmaningar och bästa praxis för IT-tekniker och Supporttekniker.

Nästa kurstillfälle: 4 – 6 december

2. Nätverksteknik & datakommunikation 3 dagar

En riktig hands-on kurs och du kommer tillsammans med våra experter och dina kursvänner att jobba med flera konkreta lösningar som du kommer att ha användning av direkt du är tillbaka på din arbetsplats!

Målet med kursen är att du ska kunna sköta om, felsöka och lokalisera problem i det lokala nätverket, samt förstå terminologin vid kommunikation/diskussion med tredje part så som hostingföretag, internetleverantör etc. Kursen är inriktad på lokala nätverk och dess koppling till omvärlden.

Nästa kurstillfälle: 6 – 8 november GO!

3. Scrum Master med certifiering, 2 dagar

En Scrum Master ansvarar för att teamet fungerar och är produktivt. Scrum Master har en coachande funktion och ska se till att teamet har rätt förutsättningar att arbeta i rätt riktning och leverera värde.

Utbildningen passar både för dig som skall arbeta som Scrum Master och även du som har en annan roll men behöver förståelse för hur Scrum används.

Nästa kurstillfälle: 21 – 22 november

4. Projektledning grund, 3 dagar

På den här kursen får du metoder och kunskap för att kunna organisera, planera och leda projekt samt verktyg för att kunna tillämpa dina nya kunskaper direkt. Projektledarutbildningen passar för dig som arbetar med projekt inom de flesta verksamhetsområden, såväl i större som mindre företag och organisationer.

Nästa kurstillfälle: 7 – 9 nov GO!

5. ChatGPT Basic Prompting, 1 dag

Att lära sig prompta är viktigt eftersom vi i framtiden kommer se allt fler produkter som kräver att vi kan arbeta med AI. Precis som det idag är viktigt att kunna använda en mailbox eller söka på Google, kommer det i framtiden att vara grundläggande att kunna hantera sådana här AI-tjänster.

En erfaren “promptare” kan arbeta lösa vissa typer av problem mycket snabbare än någon som bara förlitar sig på äldre tekniker, som att söka information på Google

Den vanligaste AI-modellen som används idag är ChatGPT, och det är denna tjänst du kommer att lära dig i denna kurs.

Nästa kurstillfälle: 11 dec

information om författaren: