projektledning

Webinar: Varför blir det inte som man tänkt sig? Projekt – värdelöst eller värdefullt?

Någon får en idé, – Det här behöver göras! – Vi startar ett projekt! Sen kommer en lite utförligare beskrivning om vad som ska göras – i bästa fall.

Gemensamt för de projekt som lyckas är en tydlig beställning, rimliga förutsättningar och en duktig projektledare.

Vårt program Diplomerad Projektledare – ger dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas till en bra projektledare. En projektledare som är både mål- och relationsinriktad.

Du får metoder och verktyg som hjälper dig att tydliggöra vad som behöver göras och träna på att använda dessa under utbildningsdagarna. Parallellt testar du det vi gått igenom under utbildningsdagarna på ett eget, aktuellt projekt under handledning så att kunskaperna omvandlas till kompetens. Kompetens som du sen har med dig i din karriär som projektledare.

Ta första steget mot att bli IPMA certifierad Projektledare – Gå Informators program Diplomerad Projektledare. 

På vårt webinarium får du veta mer om hur ett projekt blir värdefullt och samtidigt möta vår lärare Marie Bohlin.

Information om lärare:

Marie är en civilingenjör, kommunikatör och coach med över 25 års erfarenhet av projektledning, affärsmässighet, kundfokus och människors drivkrafter. Har arbetat som chef inom svensk industri samt med praktisk och strategisk kommunikation.

Hon jobbar idag som coach samt med att ta fram och genomföra utbildningsprogram inom projektledning, ledarskap, förhandling och presentationsteknik.

Informators utbildningar:

Nyckelord: projektledning, projektledare, projekt