Rollspecifik Agile

Rollspecifika kurser inom AgileDessa kurser passar dig som vet vad du behöver för att specialisera dig inom det agila området och bli bättre i din profession. Dessa utbildningar är mer rollfokuserade än kurserna inom introduktion och metoder.

Våra kurser inom agila metoder hålls som öppna, schemalagda utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan hållas i hela Sverige som företagsanpassad utbildning.

 

Kurser inom Rollspecifik Agile

Scrum Master med Certifiering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1421 Datum: 10 jan, 31 jan, 28 feb, 28 mar - Fler...
Läs mer och boka >

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper i Scrum som metod och introducerar dig i verktygen du behöver för att få teamet att bli kreativt, produktivt och leverera med kvalitet. Utbildningen passar både för dig som skall arbeta som Scrum Master och även du som har en annan roll men behöver förståelse för hur Scrum används.

Läs mer

Professional Scrum Master II

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1851 Datum: 19 feb, 2 apr, 8 maj
Läs mer och boka >
19 februari, 8 maj
2 april

Professional Scrum Master II-kursen är helt och hållet fokuserad på Scrum Master-rollen och utgör ett gott stöd i en Scrum Masters professionella utveckling. Målet med denna fortsättningskurs är att fördjupa förståelsen och förmåga att tillämpa Scrums värden och principer i det dagliga arbetet.

Läs mer

Agile Product Ownership


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1533 Datum: 4 feb, 18 mar, 23 apr, 3 jun
Läs mer och boka >

Fler och fler organisationer upptäcker att det är omöjligt att ha bara en produktägare, det krävs en produktledningsgrupp. I den här kursen lär du dig arbeta med produktägarskap i en Agil utvecklingsorganisation. 

Läs mer
Läs mer och boka >
13 februari, 9 april
5 mars, 7 maj

Professional Scrum Product Owner™ is a 2-day course that provides the foundational knowledge needed to work with Scrum in a highly practical way. The course is a combination of instruction and team-based exercises where students experience how the Scrum framework improves product development efforts.  The course also includes a free attempt at the globally recognized Professional Scrum Product Owner I certification exam (PSPO I).

Läs mer
Läs mer och boka >
3 april, 3 juli
3 april, 3 juli

Denna kurs vänder sig till produktägare som vill bli bättre på att arbeta kundrivet. Vi går igenom hur man arbetar kunddrivet på strategisk, taktisk och operativ nivå. För att arbeta kunddrivet utgår man från en iterativ designprocess, med fokus på kundernas behov, som visualiseras och konkretiseras i prototyper, för att sedan testas på prioriterade målgrupper. 

Läs mer

Agil Kravhantering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1424 Datum: 19 dec, 18 jan, 22 feb, 22 mar - Fler...
Läs mer och boka >

Agil Kravhantering, vad är det? Istället för att identifiera och bryta ner systemkrav i stora massor, vill man i agila metoder identifiera och förfina kraven kontinuerligt. Målet är att skapa ett jämnt flöde där varje identifierat behov hos slutanvändaren implementeras så snart som möjligt. Man vill också tydligt kunna spåra varje krav på mjukvaran till en nytta som slutanvändaren får uppleva. 

Kursen är framtagen och levereras av Ola Berg som levererat utbildning inom Agila metoder under flera år tillsammans med Informator. Ola är lean/agil-vägvisare med fokus på de lite större sammanhangen: den agila organisationen (vertikalt) och det smidiga värdeflödet tvärs genom organisationen till en mottagare (horisontellt). Hur får vi frihet på arbetet utan att vi själva eller organisationen går sönder?

Läs mer

Agile Modeling with UML


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T2715 Datum: 18 mar, 13 maj
Läs mer och boka >
18 mars, 13 maj
18 mars, 13 maj

Användbarhet & Agil Design/UX


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T2152 Datum: 28 jan, 18 mar, 6 maj, 24 jun
Läs mer och boka >

På denna UX-fokuserade utbildning får du prova på och lära dig hela processen att från ett agilt synsätt skapa användbara tjänster och funktioner tillsammans med fantastisk användarupplevelse!

– Att gå från ”Good enough” till ”Great” . Från förstudier, via övergripande design till praktiska användbarhetsutvärderingar. Målsättningen är att ge dig verktygen  att kunna utveckla system, webbtjänster eller appar med hög upplevd kvalitet.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se